понеделник, 18 март 2013 г.

Sexy Fun Times.. by Lush/ + cake

Преди няколко дни влизайки в The Mall първото място към което веднага се запътих беше Лъш.. не бях ходила от близо 3-4 месеца. Това е любимото ми магазинче - момичетата ♥, продуктите, цветовете, ароматите всичко това ме кара да се усмихвам и да ми е приятно. Влизайки там съм като някакво малко детенце - толкова се радвам.. искам от всичко да пипна, да пробвам..
Едва ли има някой, който да е влязъл веднъж в Lush и да е останал разочарован..било то от обслужване или от закупен продукт.
Колебаех се какво да си взема и в крайна сметка реших да бъде "Sexy Fun Times". Комплекта е на цена около 28лв. и съдържа 2 продукта:
♥ Tender is the Night Massage Bar (30g)
♥ Pink Fun (100g)



От снимките може да видите колко сладурско са опаковани нещата. С тези сърчица предполагам, че комплекта е бил за Св. Валентин ♥


Tender is the night е вторият ми масажен бар от Лъш. (имам и Shimmy Shimmy - убийствен аромат, множество глитерчета - ADORE ♥ ). В състава си включва ванилия, жасмин и иланг-иланг. Ако обичате сладникави аромати, то определено ще го харесате. За разлика от останалите масажни барчета на Лъш, този е доста мек. При допир с кожата веднага започва да се топи, не е от най - икономичните, но все пак не е нужно кой знае колко голямо количество от продукта. Не попива бързо в кожата и ако се прекали с количеството оставя доста мазен филм върху кожата. Аз лично го нанасям в зоната на шията и деколтето (и ръцете) , тъй като там кожата ми е суха и има огромна нужна от хидратация. Нанесен прави кожата мека като бебешко дупе. За аромата бих казала, че е ултра траен - дори след като си измия ръцете се е запазил. Открих и друго приложение на Tender is the night - нанасям го на краищата на косата ми, които също са мнооого сухи (...а и косата ми цял ден ухае прекрасно ♥)
Горещо го препоръчвам. 
Оценка: 7/6



Pink FUN - такаааа това е един много интересен мултифункционален продукт. Предлага се в още няколко цвята и е като пластилин. Не ме бива в описването на аромати.. бих казала, че е с много нежен и деликатен аромат - ухае ми на някакви плодове, бонбони, захарен памук.. 
Може да се използва като сапун, шампоан, душ гел, във ваната, да се перат дрехи, за игра и т.н. Не прави голяма пяна, но както всички знаете, не това определя качеството и действието на даден продукт. Моята коса е мнооого дълга (под кръста) и ми е необходимо да взема малко повечко количество от продукта, но като цяло е икономичен.  


Използван като сапун на мен лично не ми харесва, защото мразя скърцащият ефект върху ръцете ми. Като шампоан може да се използва от хора с всякакъв тип коса. Аромата не е от най - трайните - не се запазва дълго, нито върху кожата, нито върху косата. По принцип винаги нанасям балсам след шампоана, но вчера пропуснах, за да видя ефекта от този продукт. Ето тук бих му дала много висока оценка - впечатлена съм - толкова лесно никога не съм си разресвала косата, а какви ли не спрейчета и балсами имам срещу този мой огромен проблем. 



Доволна съм от покупката. Дали бих закупила двата продукта отново - ДА, но няма да го направя, тъй като асортимента от продукти на Lush е толкова огромен и разнообразен, така че бих предпочела да изпробвам други неща.

Вдъхновена от Lush реших да направя торта.
Не ми се занимаваше да правя блатове и за това ги купих. Крема е много лесен - заквасена сметана с пудра захар. За розовия крем използвах червена сладкарска боя и пасирани ягоди, за зеления крем - зелена боя и киви, а най отгоре - жълта боя и нарязан ананас. Отстрани намазах тортата със сметана с бели кокосови стърготини.
 Блатовете сиропирах със сиропа от кутията със ананас. :)








Betty Silver ♥



4 коментара:

  1. Оох, този Фън как ми е на сърце :)

    ОтговорИзтриване
  2. Тортата ти надминава Лъш-овете по апетитност :D Смятам в най-скоро време да я пробвам (:

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти ;п :3
      Пробвай я - няма да съжаляваш. В училище няколко пъти съм им носила на съучениците ми и много я харесват. Но на мен най ми е вкусно когато е само с ананас (може и банан).

      Изтриване
  3. Помислих, че тортата не е истинска и е някакво интересно творение на Лъш ;)

    ОтговорИзтриване