събота, 2 ноември 2013 г.

Manhattan & Chen Yu - (не)очаквано добра комбинация

Здравейте, дами ☺ ☻
Сега ще ви покажа 4 от всички невероятни лакове които се предлагат в новите колекции на Manhattan и Chen Yu. Лаковете изпробвах и върху една приятелка, за да видя колко време издържат, тъй като моята нокътна плочка е мазна и какъвто и лак да си сложа не издържа повече от 3-4 дена и започва да се бели. Резултата е -  8 дена без да помръднат. 

Брокатения топ лак е от новата серия Manhattan & Playboy Supernails - 02 Glitter Champion. Съдържа в себе си фини - сини, розови, червени и златни частици. За разлика от повечето такъв тип лакове които съм ползвала, този се трие много лесно. Лакът на Chen Yu - 130 е от новата подобрена серия с нежен млечно розово-бежов цвят - идеален за френски маникюр. Нанесох 3 тънки слоя за плътно покритие. Четката е тънка, но удобна.
П.П: това кафявото на ръката ми е къна от курса ми по "Индийската култура в действие" при невероятната Стела Христова - Сачи ♥
Следващите два лака са Glow it up! от серията Manhattan & Playboy Supernails в розов цвят и Purple Poetry от серията Community Colors - Lotus effect в лилав цвят. Един нанесен слой е напълно достатъчен, за перфектно покритие. Цветовете са интензивни, дълготрайни и съдържат в себе си бляскави частици. Четките им са стандартни и се работи лесно с тях. На снимките въобще не се вижда реалния цвят на Purple Poetry. Изглежда син, но в действителност е разкошно тъмно лилав със сини отенъци - като галактика.

Тук съм нанесла топ лака Glitter Champion.


И с четирите лака ще получите хубав маникюр за по малко от 20 минути. Наистина им трябва малко вземе, за да изсъхнат.
Интересно за лимитираната серия на Community Colors е, че е създадена от блогъри, след 18 седмично гласуване. И така са избрани всичките двадесет невероятни нюанса. *Продуктите ми са предоставени от PR за проба. ♥Betty Silver ♥

Няма коментари:

Публикуване на коментар