събота, 2 март 2013 г.

OPI: Stay The Night (liquid sand)

Здравейте, дами..
Днес ще ви покажа първият ми лак на OPI. Купих си го преди седмица от Sephora - в торбичката ми бяха сложили и няколко мострички на основа за грим на Sephora. До сега не съм ползвала основа за лице и нямам база за сравнение, но толкова ми хареса ефекта, така че при следващото ми посещение там, задължително ще си я взема... както и да е..


По принцип не съм запалена толкова по лаковете и маникюра, като цяло, и за това си купувам лакове от по - ниския ценови клас..
..но като видях точно този нямаше как да не го притежавам. Той е част от колекцията на OPI съвместно с Марая Кери.
Този лак е - liquid sand - демек течен пясък.. и нанесен върху ноктите наистина изглежда така. На допир е леко грапав, но не закача. Използва се без нанасянето на топ лак отгоре, за да не се премахне ефектът. Както се вижда от снимките Stay The Night е с черен цвят и с множество червени глитъри.





Четката е много удобна и нанасянето на лака става лесно.


Моите нокти са меко казано ужасни и малко (малко=много) ме е срам да ви ги покажа, но все пак ще го направя. (ефектът от лака въобще не си личи от снимките. По - добре вижте други снимки в интернет или най - добре си купете лака, за да се убедите колко е разкошен.)
.. на по - дълги нокти определено ще изглежда много по - красиво и стилно.



Аз го нанасям на 3 слоя. Преди да е изсъхнал не изглежда като нещо по - различно от един съвсем обикновен лак. Ефектът му се появява някъде след около 30 минути.
На моите нокти издържа около 3-4 дни. Първоначално си мислех, че премахването му ще бъде изключително трудно, но съвсем не е така. За сравнение: по трудно се премахва от обикновен лак, но по - лесно от такъв с глитери.



* П.П: Днес в 00:00 ще обявя победителят в Giveaway-я ми :) 



Betty Silver ♥


2 коментара:

  1. Значи вече го има и в БГ, защото доскоро можеше да се поръча само от чужбина. Може ли да споделиш каква е цената му? Още се колебая дали да си взема, но чувствам как ще се изкуша :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей.
      Не се колебай, ами си го купи. Няма да съжаляваш :)
      Цената му в Sephora e 20лв., а в Мориа (на пл. Гарибалди) - 22лв.
      Другаде не знам къде се продава.
      Поздрави :)

      Изтриване