вторник, 28 януари 2014 г.

Ultraflesh Shinebox Kit

ОБОЖАВАМ всякакви бляскави неща, имам куп хайлайтъри и въпреки това не спирам да си купувам. Сега ще ви покажа едно бижу, което имам отскоро благодарение на ЯГОДКА - Ultraflesh Shinebox (Highlight And Shimmer Collection). Това е първият ми продукт на Fusion Beauty.


Наистина съм впечатлена от опаковката, която е с много удобен дизайн - тя е уникална, различна, компактна (12 х 3,5 х 3 см). Страхотна е за из път (стабилна е) - изисква се леко усилие при отварянето, така че за в дамската чанта е перфектна.


Кутийката е изградена от 3 слоя. Отвяря се плъзгайки се настрани. На всеки от редовете има изписани думите 'anywhere', 'anyplace', 'anytime', т.е продуктите може да се използват навсякъде - нямат точно предназначение - очи, устни, лице, деколте.. където пожелаете.



На първото ниво - най отгоре има прахообразен хайлайтър в бронзово-розово-кафеникав цвят. Има средна пигментация. В зависимост от това какво количество се взима и как и с какво се нанася може да се използва като сенки, руж, хайлайтър.


Следват два кремообразни хайлайтъра в розово и златно. Идеални са за нанасяне като сенки, във вътрешното ъгълче на окото, върху костта под веждата, скулите, около устните, а дори и върху тях.


Най-долния слой съдържа един бял и един розово-златист молив, които са доста мънички (5см.). Много са меки и лесно се разнасят.


Eто и как изглеждат (от ляво на дясно: enhancer powder/cream shimmers(pink,gold)/highlighter eyeliner(white,gold):


Ултрафлеш шайнбокс-а не съдържа парабени, сулфати, синтетични аромати и багрила.


Много ми допада продукта и мисля, че си заслужава. Всички хайлайтъри са много трайни и изглеждат естeствено върху лицето. Shinebox-a може да закупите от ТУК. Възползвайте се докато палитрата е намалена, а пък и всички поръчки от ЯгодкаНЕТ са с безплатна доставка.



Betty Silver ♥




3 коментара:

  1. Цветовете са прекрасни :) А къде ти го доставиха, през митницата ми трябваше да го освободиш?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Даа наистина са прекрасни. <3 Аз очаквах в пощата да го получа, но с някаква куриерска фирма ми го доставиха.

      Изтриване
  2. Изглежда много красиво!!
    Поздрави,http://dreamsof-beauty.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване